DHW – Handen uit de Mouwen in GroeiTuin013

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

DHW – Handen uit de Mouwen in GroeiTuin013

maart 22, 2023 @ 13:30 - 16:30

Gratis

Van 18 t/m 26 maart is het de Dutch Happiness Week (DHW), een jaarlijkse themaweek rondom de internationale dag van het geluk (20 maart). In deze week staat de verbinding met elkaar centraal. DHW is een initiatief van Fontys Hogeschool en Parktheater Eindhoven. De week staat in het kader van initiatieven en activiteiten waar je energie van krijgt en waar je als individu en samenleving gelukkig van wordt.

Tijdens de Dutch Happiness Week kun je ook in de GroeiTuin terecht voor een aantal activiteiten. Op woensdag 22 maart kun je gezellig mee komen doen met de GroeiTuiners met de tuinklussen die er op dat moment te doen zijn. Je krijgt uitleg over de klussen en je gaat samen met onze vrijwilligers aan de slag. Lekker met de handen in de aarde je hoofd leegmaken. Ervaar hoe ontspannend dit werk is, de tuin doet de rest. Niets moet en iedereen werkt lekker in z’n eigen tempo. En uiteraard is er ook moment voor koffie of thee!

Je kunt je aanmelden via: info@groeituin013.nl
Maximaal aantal deelnemers is 5, dus wacht niet te lang met aanmelden.
Tip: kleed je naar de weersomstandigheden van dat moment. Als het hard regent dan vervalt de activiteit. Alternatieve datum is dan 30 maart 13.30 uur.

Gegevens

Datum:
maart 22, 2023
Tijd:
13:30 - 16:30
Kosten:
Gratis

Locatie

GroeiTuin013
Reeshofdijk 30
Tilburg, Noord-Brabant 5044 VB
+ Google Maps

Organisator

Groeituin013
E-mail
info@groeituin013.nl
Bekijk de site van Organisator

GroeiTuin013 werkt samen 

GroeiTuin013 is een initiatief van Stichting Het Werkt. Maar we doen het natuurlijk niet alleen. Dit prachtige project is mogelijk dankzij de betrokkenheid, steun en inzet van vele mensen, fondsen, organisaties en bedrijven.