DHW – Kruidenwandeling

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

DHW – Kruidenwandeling

maart 20, 2023 @ 13:30 - 15:00

€5

Van 18 t/m 26 maart is het de Dutch Happiness Week (DHW), een jaarlijkse themaweek rondom de internationale dag van het geluk (20 maart). In deze week staat de verbinding met elkaar centraal. DHW is een initiatief van Fontys Hogeschool en Parktheater Eindhoven. De week staat in het kader van initiatieven en activiteiten waar je energie van krijgt en waar je als individu en samenleving gelukkig van wordt.

Tijdens de Dutch Happiness Week kun je ook in de GroeiTuin terecht voor een aantal activiteiten, waaronder een kruidenwandeling  in de tuin met Kruidendeskundige Ellen van Geel, eigenaar van Goed in Gezondheid. Zij zal wat vertellen over kruiden en hun mogelijke toepassingen. Na de wandeling is er de mogelijkheid tot het kopen van puur natuur zalven en andere middeltjes. De kruidewandeling is inclusief koffie of thee.

Je kunt je aanmelden voor de wandeling via: ellen@goedingezondheid.nl

Gegevens

Datum:
maart 20, 2023
Tijd:
13:30 - 15:00
Kosten:
€5

Locatie

GroeiTuin013
Reeshofdijk 30
Tilburg, Noord-Brabant 5044 VB
+ Google Maps

Organisator

Groeituin013
E-mail
info@groeituin013.nl
Bekijk de site van Organisator

GroeiTuin013 werkt samen 

GroeiTuin013 is een initiatief van Stichting Het Werkt. Maar we doen het natuurlijk niet alleen. Dit prachtige project is mogelijk dankzij de betrokkenheid, steun en inzet van vele mensen, fondsen, organisaties en bedrijven.