DHW – Kruidenworkshop

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

DHW – Kruidenworkshop

maart 24, 2023 @ 14:00 - 16:00

€15

Van 18 t/m 26 maart is het de Dutch Happiness Week (DHW), een jaarlijkse themaweek rondom de internationale dag van het geluk (20 maart). In deze week staat de verbinding met elkaar centraal. DHW is een initiatief van Fontys Hogeschool en Parktheater Eindhoven. De week staat in het kader van initiatieven en activiteiten waar je energie van krijgt en waar je als individu en samenleving gelukkig van wordt.

Tijdens de Dutch Happiness Week kun je ook in de GroeiTuin terecht voor een aantal activiteiten, waaronder een Kruidenworkshop. Onder begeleiding van Kruidendeskundige Ellen van Geel, eigenaar van Goed in Gezondheid, maak je je eigen calendulazalf. Je krijgt uitleg over de ingrediënten die gebruikt worden. En hoe je stap voor stap je eigen zalf maakt. De workshop is inclusief koffie of thee. Er is ook de mogelijkheid tot het kopen van andere puur natuur zalven en e.d.

Je kunt je aanmelden voor de workshop via: ellen@goedingezondheid.nl
Maximaal 8 deelnemers.
Tip: De workshop vind plaats in Kas 3, kleed je in laagjes, zodat je makkelijk wat uit of aan kunt trekken naar gelang de weersomstandigheden.

Gegevens

Datum:
maart 24, 2023
Tijd:
14:00 - 16:00
Kosten:
€15

Locatie

GroeiTuin013
Reeshofdijk 30
Tilburg, Noord-Brabant 5044 VB
+ Google Maps

Organisator

Groeituin013
E-mail
info@groeituin013.nl
Bekijk de site van Organisator

GroeiTuin013 werkt samen 

GroeiTuin013 is een initiatief van Stichting Het Werkt. Maar we doen het natuurlijk niet alleen. Dit prachtige project is mogelijk dankzij de betrokkenheid, steun en inzet van vele mensen, fondsen, organisaties en bedrijven.