ZONdag in Stadsbos013

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ZONdag in Stadsbos013

mei 22, 2022 @ 10:00 - 16:00

22 Mei is het Stadsbosdag in Stadsbos013! Op diverse plekken in het Stadsbos zijn er allerlei activiteiten te beleven tijdens ZONdag, de eerste editie van de Stadsbosdag.

Op deze dag opent GroeiTuin013 het nieuwe seizoen. Onze tuin is die dag geopend van 10.00u tot 16.00u en je bent van harte welkom voor een kopje koffie of thee met wat lekkers. Aan geïnteresseerde bezoekers worden rondleidingen gegeven door onze tuinman en vrijwilligers.

Ook kun je vanaf zondag 22 mei weer terecht in onze winkel. Gaandeweg het seizoen zal ons aanbod steeds diverser worden. Daarnaast breiden we het assortiment uit met biologisch vlees van Biologische boerderij ’t Schop ingemaakte jam en chutneys van Wens Natuurlijk en de oesterzwambitterballen van ZuiderZwam.

Ook zijn er nog biologische groenteplantjes te koop zoals (punt)paprika, cherry- en trostomaat, aubergine, krulsla, ijsbergsla, groene kropsla, andijvie, bloemkool, spruitkool, savooikool en knolselderij. Zolang de voorraad strekt!

Petje af

In samenwerking met Serve the City Tilburg
organiseert Petje af op de Stadsbosdag een speciale gastles op de tuin. Nieuwsgierige kinderen van 10 t/m 14 jaar duiken deze zondag in de groene wereld van de GroeiTuin en ontdekken zo hun eigen talenten.
Bij Petje af komen kinderen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken en daartoe kennis maken met inspirerende rolmodellen en diverse werkvelden. Meer weten over het programma van Petje af ? Kijk op www.petjeaf.nl

Informatie over alle activiteiten tijdens de Stadsbosdag vindt u op www.stadsbos013.nl.

Gegevens

Datum:
mei 22, 2022
Tijd:
10:00 - 16:00

Locatie

GroeiTuin013
Reeshofdijk 30
Tilburg, Noord-Brabant 5044 VB

Organisator

Groeituin013
E-mail
info@groeituin013.nl
Bekijk de site van Organisator

GroeiTuin013 werkt samen 

GroeiTuin013 is een initiatief van Stichting Het Werkt. Maar we doen het natuurlijk niet alleen. Dit prachtige project is mogelijk dankzij de betrokkenheid, steun en inzet van vele mensen, fondsen, organisaties en bedrijven.