BeeNiceChallenge

Vandaag begint de BeeNiceChallenge van Bamboovement, een Guerilla Gardening Campagne om onze zoemende vrienden te helpen, de hommels en bijen, die een onmisbare rol spelen in ons ecosysteem. ๐Ÿ๐Ÿ’š

Bijen hebben het moeilijk, vooral hommels en ze zijn belangrijk voor ons ecosysteem. Hun populaties slinken in een alarmerend tempo. Dus laten we bloemzaden gaan gooien om het leven van hommels weer bruisend te maken. ๐ŸŒป๐Ÿโœจ

Om haar tuin ook bij-vriendelijk te maken gaat Eline bij tuinman Erik van GroeiTuin013 tips ophalen en daarna zelf aan de slag. Op het einde nomineert ze 3 anderen om ook hun tuintje in te zaaien.

Help jij ook mee om een groene buzz te creรซren? Elke kleine actie telkt voor onze zoemende vriendjes. Doe ook mee #beenicechallenge en neem je filmpje op!

GroeiTuin013 werkt samen 

GroeiTuin013 is een initiatief van Stichting Het Werkt. Maar we doen het natuurlijk niet alleen. Dit prachtige project is mogelijk dankzij de betrokkenheid, steun en inzet van vele mensen, fondsen, organisaties en bedrijven.