Burgemeester op bezoek bij de StadsTuinderij

anochtend is burgemeester Theo Weterings op bezoek geweest bij de StadsTuinderij. In de sfeervolle en behaaglijk warme kas ging hij onder het genot van worteltaart en eigengemaakte worstenbroodjes in gesprek met vrijwilligers, stagiairs en medewerkers. Het was een mooie gelegenheid om hem onze tuin te laten zien, te vertellen wat we allemaal doen en de plannen voor onze vervolglocatie te delen.

De burgemeester was al op de hoogte van de tijdelijkheid van de huidige locatie en onze wens om het project StadsTuinderij naar het Stadsbos te verhuizen. In het gesprek zette directeur Hein van den Hurk ook de verschillende (financiĆ«le) uitdagingen uiteen. Burgemeester Weterings is positief te spreken over de StadsTuinderij, hij kan zich niet voorstellen dat er een wethouder zou zijn die dit project niet zou willen.

Weer een stapje dichterbij StadsTuinderij 2.0.

GroeiTuin013 werkt samen 

GroeiTuin013 is een initiatief van Stichting Het Werkt. Maar we doen het natuurlijk niet alleen. Dit prachtige project is mogelijk dankzij de betrokkenheid, steun en inzet van vele mensen, fondsen, organisaties en bedrijven.