De Groene Oogstroute

Ben jij nieuwsgierig wat Tilburg te bieden heeft op het gebied van duurzaamheid, ambacht, beleving, bewustwording, circulariteit en vergroening? Kom dan zaterdag 7 oktober op ontdekkingstocht in de binnenstad van Tilburg! Wandel langs 20 hotspots door de binnenstad en de Spoorzone en laat je verrassen. Wandel langs 20 hotspots door de binnenstad en de Spoorzone en laat je verrassen. Volg workshops, val in de prijzen, geniet van muziekoptredens, proef lokaal en gezond eten, bekijk de exposities en nog veel meer! Daarnaast zal het straattheater je doen verwonderen!

En GroeiTuin013 is daar natuurlijk bij! Tussen 12:00 en 17:00 uur serveert GIST ‘Soep op de stoep’, met de unieke smaak van GIST en verse groenten van de Groeituin! Uiteraard staan onze Groeituinders er ook om te vertellen over ons mooie project. Restaurant GIST vind je op Langestraat 65.

En op zondag 8 oktober wordt het Pieter Vreedeplein van 11.00 tot 17.00 uur omgetoverd tot De Groene Oogstmarkt; een groene inspiratie-hub voor jong en oud! Op de markt vind je een lokaal aanbod van groene, duurzame collecties en producten gemaakt van hergebruikte materialen. Een mix van vintage, upcycling, lokale ambachtelijke producten en veel planten: het is er allemaal! 

Kijk voor meer informatie op de website van De Groene Oogstroute.

GroeiTuin013 werkt samen 

GroeiTuin013 is een initiatief van Stichting Het Werkt. Maar we doen het natuurlijk niet alleen. Dit prachtige project is mogelijk dankzij de betrokkenheid, steun en inzet van vele mensen, fondsen, organisaties en bedrijven.