Gist op de GroeiTuin

Een maand van tevoren een tafeltje reserveren voor de zaterdagavond, vergeet het maar… “Een piepklein restaurant trekt mensen uit heel het land” kopt een artikel in Brabants Dagblad. Wat is dat toch met Gist, het piepkleine Tilburgse restaurant dat furore maakt? Dat kun je binnenkort zelf op GroeiTuin013 ontdekken!

Op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juli organiseert GIST in samenwerking met ons een pop-up restaurant! Midden in het groen op de GroeiTuin kun je aanschuiven aan een lange tafel en genieten van een heerlijke lunch of diner, waarbij groenten, kruiden en bloemen uit de tuin centraal staan.

Ze bieden de mogelijkheid om voorafgaand aan de start van de lunch/het diner onder het genot van een drankje rond te kijken in de Groeituin en wat meer te horen over het werk wat wordt gedaan en onze visie. De GroeiTuin is een inclusieve plek waar we mensen graag mee laten kennismaken en het is dan ook fijn om de gasten van Gist in de “groene huiskamer van Tilburg” te mogen ontvangen. GroeiTuin013 er is voor iedereen en dat proef je (letterlijk) als je in in juli aanschuift aan tafel.

We hebben er zin in! Ben je naar aanleiding van het artikel in BN de Stem of onze website nieuwschierig geworden? Klik hier om meer te weten te komen over Gist, het arrangement op de GroeiTuin of een reservering maken. Wees er op tijd bij!

Restaurant Gist betrekt zijn biologische groenten van Groeituin 013:

*Fotocredits: © Johan Wouters/Pix4Profs (Brabants Dagblad, 08-06-24) | Video door studio Robert Sanders

GroeiTuin013 werkt samen 

GroeiTuin013 is een initiatief van Stichting Het Werkt. Maar we doen het natuurlijk niet alleen. Dit prachtige project is mogelijk dankzij de betrokkenheid, steun en inzet van vele mensen, fondsen, organisaties en bedrijven.