Goed nieuws voor het nieuwe jaar!

Wij hebben nog net voor de feestdagen goed nieuws gekregen van de gemeente Tilburg. Om de doorstart van StadsTuinderij Piushaven naar GroeiTuin013 te kunnen verwezenlijken hebben we, naast de middelen voor de ontwikkeling van de nieuwe tuin én accommodatie, ook financiële steun voor de exploitatie nodig.
Deze week heeft het college van B&W een voor ons doorslaggevende subsidie toegekend. GroeiTuin 013 krijgt 3 jaar lang € 85.000 per jaar voor de coördinatie van de tuinderij. Daar zijn wij superblij mee! De steun van het stadsbestuur kan ook vliegwiel zijn voor potentiële investeerders in het gebouw en de teelakkers.

Hein van den Hurk, initiatiefnemer StadsTuinderij Piushaven: “Hiermee is een grote stap gezet voor de exploitatie. De huidige professionals kunnen nu mee over naar de nieuwe locatie, we kunnen door!  We zijn er nog niet, maar dit geeft wel houvast bij gesprekken die we voeren met o.a. de provincie en potentiële partners en investeerders.”

Kortom, wij sluiten met een heel goed gevoel 2019 af!

GroeiTuin013 werkt samen 

GroeiTuin013 is een initiatief van Stichting Het Werkt. Maar we doen het natuurlijk niet alleen. Dit prachtige project is mogelijk dankzij de betrokkenheid, steun en inzet van vele mensen, fondsen, organisaties en bedrijven.