GroeiTuin013 winkel opent weer

Kom langs en ontdek ons assortiment!

De winkel van GroeiTuin013 gaat weer open. De 1e winkeldag is aanstaande zondag tijdens de Stadsbosdag van 11:00 tot 16:00 uur.

Wat is er zoal te vinden?

Je kunt weer terecht voor verse groenten, diverse kruiden, zaden, bloemen en fruitsoorten die in eigen tuin zijn geteeld. Daarnaast bestaat het assortiment ook uit onder andere huisgemaakt kruidenzout, oliën, boter en andere lekkere streekproducten. Het assortiment is afhankelijk van de oogst van het seizoen (en dus ook de weersomstandigheden). Begin juni kun je tuinbonen, kapucijners, peulen, spinazie, koolrabi, raapstelen en paksoi verwachten. Later komen daar bijvoorbeeld ook de bijzondere tomaten uit onze kas bij.

Nieuw in ons assortiment:

  • Vlees van onze varkens (droge worsten, hamlappen, filetlappen, gedroogde ham).
  • Vacuüm verpakte geitenkaas van Verhoeven Melkgeiten.

Verder is er heerlijke honing van onze imker te koop, eitjes, verse jam en producten van Wens Nartuurlijk, rundvlees van Bioboerderij t Schop, Café Matagalpa (duurzame Koffie uit Nicaragua in Tilburg), natuurproducten van Ellen van Geel (Goed in Gezondheid) en heel bijzondere pepertjes van Pepper Parents.

Openingstijden:

Onze vrijwilligers staan voor je klaar vanaf de opening tot en met eind oktober iedere maandag, woensdag en vrijdag van 12:00 tot 16:00 uur. Kom gezellig winkelen en vul je boodschappentas met de lekkerste lokale en gezonde producten. Houd onze socials in de gaten voor updates over de oogst!

GroeiTuin013 werkt samen 

GroeiTuin013 is een initiatief van Stichting Het Werkt. Maar we doen het natuurlijk niet alleen. Dit prachtige project is mogelijk dankzij de betrokkenheid, steun en inzet van vele mensen, fondsen, organisaties en bedrijven.