Heb jij de posters al gezien?

In januari 2024 werd er een mooie campagne geschoten voor Menss en inmiddels kom je de posters overal tegen in Tilburg. Wat ontzettend leuk dat hun eigen ‘Menss’ modellen hieraan mee hebben willen werken. Op deze manier laten ze op een realistische manier zien wie ze zijn en wat ze doen! Ook Michiel van Groeituin013 deed aan de campagne mee, evenals Welday en Mebrak van Broodje Aap & Linke Soep, Mark van ContourdeTwern en Lidwien van PortAgora.

Menss bestaat uit 11 verschillende organisaties, waaronder GroeiTuin013. Elke organisatie heeft een eigen expertise. Ons gezamenlijke doel is om mensen te helpen op weg naar een fijner leven!

Je kunt via Menss mee werken op GroeiTuin013. We bieden een lerende praktijkomgeving waar volop ruimte is voor organische ontwikkeling van innovatieve, sociale en economische activiteiten. Bij ons kun je meedoen als vrijwilliger maar er is ook extra ondersteuning en individuele coaching mogelijk vanuit een Menss-traject.

Groeituin013 is een plek waar veel samen komt: Ontmoeting, meedoen, samenwerken, elkaar stimuleren en inspireren. Het is een creatief groeiproces waarbij je oogst wat je zaait in een stimulerende en inclusieve community.

Wij hebben nog ruim 20 plekken vrij voor geïnteresseerden die steun vanuit Menss kunnen gebruiken en graag een aantal uren per week in de tuin, onder begeleiding, willen helpen. Dat kan met je handen in de aarde of je hoofd bij nieuwe plannen, in de winkel, op het land, bij de dieren, alleen of samen met andere vrijwilligers. Op de website van Menss kom je meer te weten over hun aanpak en je kan er ook echte verhalen van deelnemerslezen, waaronder die van Groeituiner Ismael. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Kijk dan op www.mensstilburg.nl of bekijk deze video die we op Groeituin013 samen met ze gemaakt hebben.

Spreekt het je aan en wil je meedoen?
Mail dan naar Susan of Mariël via info@groeituin013.nl

GroeiTuin013 werkt samen 

GroeiTuin013 is een initiatief van Stichting Het Werkt. Maar we doen het natuurlijk niet alleen. Dit prachtige project is mogelijk dankzij de betrokkenheid, steun en inzet van vele mensen, fondsen, organisaties en bedrijven.