Hoe ontbijt de stad verbindt

Op donderdagochtend 28 november vond de 013 Food Manifestatie in de LocHal plaats. Een mooi event, met veel aanwezigen, een enthousiaste wethouder en volop inspiratie en conversatie over voedsel. Het event kreeg volop media aandacht: het artikel in het Brabants Dagblad, de uitzending van Omroep Tilburg en de eerste aflevering van de Vlogserie ‘Een worstenbroodje met…’ Halima en 013Food.

Onze eigen Hein van den Hurk (initiatiefnemer StadsTuinderij Piushaven) werd ook geïnterviewd. Bekijk hiervoor het onderstaande filmpje van Bibliotheek Midden-Brabant.

Het 013Food-ontbijt wordt Iedere zes weken georganiseerd om 08.00 uur ’s ochtends in de LocHal. 013Food is een initiatief van lokale voedselinitatieven en ze staan voor verduurzaming van de productie en consumptie van voedsel in Midden Brabant.

GroeiTuin013 werkt samen 

GroeiTuin013 is een initiatief van Stichting Het Werkt. Maar we doen het natuurlijk niet alleen. Dit prachtige project is mogelijk dankzij de betrokkenheid, steun en inzet van vele mensen, fondsen, organisaties en bedrijven.