Nu maandelijks een filmpje in plaats van de expo

Voorheen konden bezoekers in het FoodLab van de Bibliotheek LocHal terecht voor de mini expo van geteelde groente uit onze eigen StadsTuin en een heerlijk recept van een lokale chef. Nu de Bibliotheek LocHal tijdelijk gesloten is, verschijnt er elke maand een filmpje met daarin info over de tuin én het recept van de maand. Hoe leuk is dat! 

In deze eerste editie gaat Sannie Post van Broodje Aap & Linke Soep aan de slag met de seizoensgroente spinazie. Ze maakt een heerlijke Turkse börek met spinazie en fetakaas. Het Recept van de Maand vind je hier. Dus zorg dat je al je spullen klaar hebt staan en kook mee met chef-kok Sannie!

Wil je zelf ook spinazie kweken? Luister dan goed naar de waardevolle tips van Theo van de StadsTuinerij die ons de kneepjes van het tuinieren leert.

Bekijk hier het filmpje!

GroeiTuin013 werkt samen 

GroeiTuin013 is een initiatief van Stichting Het Werkt. Maar we doen het natuurlijk niet alleen. Dit prachtige project is mogelijk dankzij de betrokkenheid, steun en inzet van vele mensen, fondsen, organisaties en bedrijven.