Raadsleden op bezoek bij de StadsTuinderij

Na eerder bezoek van wethouders Mario Jacobs en Erik de Ridder en een delegatie van Groen Links Brabant, was het nu de beurt aan leden van de Tilburgse Gemeenteraad. Raadsleden Bea Mieris (PvdA), Perry Janssen (LST), Marco Geboers (Lokaal Tilburg) en José Appels (VVD) kregen een rondleiding op de StadsTuinderij en werden op de hoogte gebracht van onze plannen voor de realisatie van StadsTuinderij 2.0, de verhuizing naar een definitieve locatie en de daarbij behorende uitdagingen.

De raadsleden waren allen positief over zowel het concept van de StadsTuinderij als de resultaten op de huidige locatie -meer dan 50 actieve vrijwilligers en 10 dagbesteders. Maar ook de mogelijkheden voor educatie en maatschappelijke participatie worden als grote pluspunten genoemd. Tevens willen ze graag weten waar de (financiële) uitdagingen voor de StadsTuinderij liggen en hoe de gemeente daaraan bij zou kunnen dragen.

Samen op naar StadsTuinderij 2.0!

GroeiTuin013 werkt samen 

GroeiTuin013 is een initiatief van Stichting Het Werkt. Maar we doen het natuurlijk niet alleen. Dit prachtige project is mogelijk dankzij de betrokkenheid, steun en inzet van vele mensen, fondsen, organisaties en bedrijven.