Seizoensopening GroeiTuin en ZONdag in het Stadsbos

Op zondag 22 mei, tijdens de eerste editie van de Stadsbosdag, opent GroeiTuin013 het nieuwe seizoen. Op diverse plekken in Stadsbos013 zijn er op deze ZONdag allerlei activiteiten te beleven. Onze tuin is die dag geopend van 10.00u tot 16.00u en u bent van harte welkom voor een kopje koffie of thee met wat lekkers. Aan geïnteresseerde bezoekers worden rondleidingen gegeven door onze tuinman en vrijwilligers. Ook kunt u vanaf zondag 22 mei weer terecht in onze winkel. Gaandeweg het seizoen zal ons aanbod steeds diverser worden. Daarnaast breiden we het assortiment uit met biologisch vlees van Bioboerderij ’t Schop, de ingemaakte jam en chutneys van Wens Natuurlijk en de oesterzwambitterballen van de Zuiderzwam. Ook zijn er nog biologische groenteplantjes te koop zoals (punt)paprika, cherry- en trostomaat, aubergine, krulsla, ijsbergsla, groene kropsla, andijvie, bloemkool, spruitkool, savooikool en knolselderij. Zolang de voorraad strekt!

Petje af
In samenwerking met Serve the City Tilburg organiseert Petje af op de Stadsbosdag een speciale gastles op de tuin. Nieuwsgierige kinderen van 10 t/m 14 jaar duiken deze zondag in de groene wereld van de GroeiTuin en ontdekken zo hun eigen talenten.

Bij Petje af komen kinderen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken en daartoe kennis maken met inspirerende rolmodellen en diverse werkvelden. Meer weten over het programma van Petje af ? Kijk op www.petjeaf.nl

Informatie over alle activiteiten tijdens de Stadsbosdag vindt u op www.stadsbos013.nl.

GroeiTuin013 werkt samen 

GroeiTuin013 is een initiatief van Stichting Het Werkt. Maar we doen het natuurlijk niet alleen. Dit prachtige project is mogelijk dankzij de betrokkenheid, steun en inzet van vele mensen, fondsen, organisaties en bedrijven.