StadsTuinderij nog één jaar op huidige locatie!

De ontwikkelingen voor de nieuwe locatie, werktitel GroeiTuin013, op de Stadsakker zijn nog steeds in volle gang. De processen m.b.t. de bestemmingsplanprocedure, partners en financiën nemen echter meer tijd in beslag dan verwacht. Verhuizing van de StadsTuinderij naar de Stadsakker is daarom nog niet mogelijk in 2020. Gelukkig is er de mogelijkheid om nog een jaar aan de Piushaven te blijven. Want hoewel De Wever, de gemeente Tilburg en Heijmans op 20 november jl. bekend maakten dat zij een overeenkomst hebben getekend voor de ontwikkeling van de huidige locatie aan de Piushaven, zullen de bouwwerkzaamheden nog niet in 2020 starten. Dit betekent dat de StadsTuinderij nog een jaar de Piushaven zal verrijken met planten, dieren en mensen.

We zijn in overleg met diverse partijen over samenwerking op de nieuwe locatie. Wilt u meer lezen over de toekomstplannen van de StadsTuinderij, inrichting, schetsontwerpen, visie e.d.? Volg de ontwikkelingen via onze site of vraag naar de brochure ‘Van StadsTuinderij Piushaven naar GroeiTuin013’ met alle plannen, visie en mogelijkheden, ook voor sponsoring of andere vormen van samenwerking. Laat het ons weten!

GroeiTuin013 werkt samen 

GroeiTuin013 is een initiatief van Stichting Het Werkt. Maar we doen het natuurlijk niet alleen. Dit prachtige project is mogelijk dankzij de betrokkenheid, steun en inzet van vele mensen, fondsen, organisaties en bedrijven.