Verrassing Oranjefonds!

Donderdag 13 april 2017 zijn Hein van de Hurk en Roland Samuels naar het kantoor van het Oranjefonds gelokt om de Stadstuinderij Piushaven te pitchen.

Echter daar aangekomen bleek het om een receptie van een jubilaris te gaan, Mirjam Lammers projectcoördinator, die daar 12½ jaar in dienst is. We werden verrast dat we als project Stadstuinderij Piushaven de enige waren die hiervoor waren uitgenodigd.

Na een leuke speech van de directeur Ronald van der Giesen waarin Mirjam te midden van al haar collega’s in het zonnetje is gezet, werd onze verbazing nog completer. We waren daar helemaal niet om te pitchen, maar we kregen een check ter waarde van 1250 euro overhandigd van Mirjam.

Ze heeft ons uitgekozen als een van haar favoriete project. En zoals dat gebruikelijk is bij het Oranje Fonds mocht de jubilaris dan symbolisch een check overhandigen aan haar favoriete project: Stadstuinderij Piushaven. 100 euro voor elk jaar dat ze in dienst is bij het Oranje Fonds.

Hier zijn we met z’n allen natuurlijk erg blij mee. We gaan dan ook samen met de vrijwilligers bekijken welke bestemming we hieraan zullen geven. http://www.oranjefonds.nl/steunTwitterWhatsAppLinkedInFacebookMeer…

 

GroeiTuin013 werkt samen 

GroeiTuin013 is een initiatief van Stichting Het Werkt. Maar we doen het natuurlijk niet alleen. Dit prachtige project is mogelijk dankzij de betrokkenheid, steun en inzet van vele mensen, fondsen, organisaties en bedrijven.