Vlog 2: Groeien en Bloeien met… Stadsbos013

Stadsbos013: één van de meest veelzijdige en dynamische natuurgebieden van Brabant. Het is een goede buur van GroeiTuin013, de groene huiskamer van Tilburg. In deze vlog maken we kennis met expeditieleider Rob Vereijken, die je meeneemt door dit prachtige gebied en vertelt over onze unieke samenwerking. Het lijkt ons fantastisch als GroeiTuin013 in de toekomst het start- of eindpunt vormt van een heerlijke fietstocht of wandeling door het Stadsbos013. Samen kunnen we elkaar op allerlei manieren versterken. En daarom wordt Rob in deze vlog verrast met een mooie blijk van waardering.

Ontdek zelf hoe veelzijdig en dynamisch Stadsbos013 is! Op zondag 4 juni staat er tijdens de Stadsbosdag een programma met meer dan 40 activiteiten voor je klaar. Kijk opwww.stadsbos013.nl/stadsbosdag. GroeiTuin013 opent die dag ook haar poorten, beleef het mee.

GroeiTuin013 werkt samen 

GroeiTuin013 is een initiatief van Stichting Het Werkt. Maar we doen het natuurlijk niet alleen. Dit prachtige project is mogelijk dankzij de betrokkenheid, steun en inzet van vele mensen, fondsen, organisaties en bedrijven.