Vlog 6: Samen Groeien en Bloeien met… Wens Natuurlijk

In de reeks ‘Samen Groeien en Bloeien met…’ is de volgende stop van Judith bij de mooie hoeve van Wens Natuurlijk. Zij maken de lekkerste jammetjes, chutneys, advocaatjes en vruchtensappen. Wens Natuurlijk is ontstaan vanuit de passie om gezond, zonder pakjes of zakjes te koken. Zo puur mogelijk, dat is wat ze drijft. Eten maken met respect voor mens, dier en milieu. Zo lokaal mogelijk en van het seizoen. Alle producten worden op ambachtelijke wijze met de hand bereid, zonder overbodige toevoegingen. Zodat je kan genieten van (h)eerlijke pure smaken, zoals het 100 jaar geleden was. Deze producten zijn in het winkeltje van GroeiTuin013 verkrijgbaar en wie zelf wil leren om zelf groente en fruit te conserveren kan bij Conny en Peter een leuke workshop volgen.

Binnenkort staan ze bij GroeiTuin013 op ZomerSmaak en komend najaar geven ze een heel bijzondere workshop: koken met een WensStoof!

GroeiTuin013 werkt samen 

GroeiTuin013 is een initiatief van Stichting Het Werkt. Maar we doen het natuurlijk niet alleen. Dit prachtige project is mogelijk dankzij de betrokkenheid, steun en inzet van vele mensen, fondsen, organisaties en bedrijven.