Warme winterse momenten in de LocHal

Ken je dat gevoel in de winter? Warme wintersoep, knisperend haardvuur, een mooi verhaal en een goed gesprek. Kom dat tijdens de wintermaanden tot en met februari beleven in de LocHal. Iedere tweede donderdag van de maand worden bezoekers tussen 16.00u tot 17.00u uitgenodigd om onder het genot van een kopje soep te luisteren naar verhalen van inspirerende sprekers over eerlijk voedsel en verbinding en met elkaar in gesprek te gaan.

Tijdens de tweede editie op 12 december vertelt Hein van den Hurk (directeur Stichting Het Werkt en StadsTuinderij Piushaven) over het ontstaan, de missie, de kracht en verdere ontwikkelingen van de StadsTuinderij. De soep van deze maand is aardperensoep, gemaakt door de stadsTuinderij.

Dit programma is een samenwerking tussen het FoodLab in De Bibliotheek LocHal en StadsTuinderij Piushaven. De soep wordt gemaakt met lokale groenten geoogst in de stadstuin. Aanmelden is niet nodig en toegang/soep gratis.

GroeiTuin013 werkt samen 

GroeiTuin013 is een initiatief van Stichting Het Werkt. Maar we doen het natuurlijk niet alleen. Dit prachtige project is mogelijk dankzij de betrokkenheid, steun en inzet van vele mensen, fondsen, organisaties en bedrijven.