Woensdag 31 mei: De (Be)Spaarstraat

Woon je in Tilburg-West en heb je vragen over geld besparen, geldzorgen of verduurzamen? Of ben je benieuwd naar de mooie initiatieven in de wijk? Dan is de informatiemarkt De (Be)Spaarstraat iets voor jou! Op woensdag 31 mei ben je van 16.00u tot 19.00u welkom in het Westerpark. GroeiTuin013 is ook van de partij.

In het Westerpark zijn er deze woensdag tal van organisaties aanwezig waar jij rechtstreeks terecht kan met jouw vragen of ideeën. Met een lekkere koffie of thee in de hand ontdek je hoe je geld bespaart en wat voor ondersteuning daarbij mogelijk is.

Iedereen is welkom, jong en oud! R-Newt Kids staat er met de camper en leuke kinderactiviteiten. En niemand minder dan Eefje Wentelteefje sluit aan met de (Be)spaar Poppenkast.

Welke organisaties nog meer?
Naast Groeituin013 zijn de volgende organisaties aanwezig: Beter3West, Wij West, Wonen BreBurg, TBV Wonen, Tiwos, st Jarige Job, st Leergeld, Quiet, Gemeente W&I, st de Vonk Thuisadministratie, de Klimaatklussers, Bibliotheek ‘t Sant, Taalhuis, Vrijwilligers Tilburg, Energiecoaches, Ruilwinkel ‘t Santlopertje, De Boefjes – helpen met kinderkleding – , R-Newt Kids en Contourdetwern

De organisatie gaat uit van zonnig weer, maar als het regent vindt De (Be)Spaarstraat plaats in Wijkcentrum ’t Sant, Beneluxlaan 74 (naast Wij West).

De (Be)Spaarstraat
Woensdag 31 mei
Westerpark : 16:00 – 19:00 uur

GroeiTuin013 werkt samen 

GroeiTuin013 is een initiatief van Stichting Het Werkt. Maar we doen het natuurlijk niet alleen. Dit prachtige project is mogelijk dankzij de betrokkenheid, steun en inzet van vele mensen, fondsen, organisaties en bedrijven.