Zondag 4 juni Stadsbosdag

Aanstaande zondag is het zover, dan is het weer de jaarlijkse Stadsbosdag!

Stadsbos013 is één van de meest veelzijdige en dynamische natuurgebieden van Brabant. Én het is een goede buur van GroeiTuin013. Op zondag 4 juni kun je zelf ontdekken hoe veelzijdig en dynamisch Stadsbos013 is. Met een programma met meer dan 40 activiteiten is er voor elk wat wils. GroeiTuin013 opent die dag ook haar poorten, beleef het mee.

Op Stadsbosdag is de tuin van 10.00u tot 16.00u te bezoeken. Laat je verwelkomen door enthousiaste vrijwilligers met zelfgemaakte soep, koffie of thee en snuffel lekker rond in de winkel met eigen groenten en streekproducten. Of meld je aan voor de rondleiding met imkerdemonstratie of de kruidenwandeling met kruidendeskundige Ellen van Geel. Vanaf 12.00 tot 15.30 uur biedt Wens Natuurlijk een proeverij aan van hun jams, chutneys, siropen en sauzen.

Kijk hier voor alle activiteiten op Stadsbosdag.

GroeiTuin013 werkt samen 

GroeiTuin013 is een initiatief van Stichting Het Werkt. Maar we doen het natuurlijk niet alleen. Dit prachtige project is mogelijk dankzij de betrokkenheid, steun en inzet van vele mensen, fondsen, organisaties en bedrijven.