Bekijk hier de lekkerste recepten van professionele chefs en heuse hobbykoks.

Gevulde courgette met aubergine, maiskipfilet en brie

Niet vegetarisch

Benodigdheden (4 personen) 1 aubergine 1 courgette 1 rode ui 1 … Lees meer

Quiche van snijbiet, tomaat, Taleggio en oregano

Vegetarisch

Benodigdheden (4 personen) 1 sjalot 1 teentje knoflook Olijfolie om de … Lees meer

Truffelrisotto met lente-ui uit de oven

Vegetarisch

Benodigdheden (4 personen) 1 sjalot 1 teentje knoflook Olijfolie om de … Lees meer

Portabella burgers met spinazie, zoete aardappel en walnotenpesto

Veganistisch

Benodigdheden (4 personen) 8 Portabella paddenstoelen 3 zoete aardappelen 2 handenvol … Lees meer

Tartaar van zeebaars met octopus en pesto van raapstelen

Niet vegetarisch

Benodigdheden (4 personen) 4 zeebaars filets 1/2 sjalot 1 limoen 1 … Lees meer

Rouleaux van Italiaanse palmkool met tempura gamba

Niet vegetarisch

Benodigdheden (4 personen) 1 hele palmkool 6 bramen (gefermenteerd) 100 ml … Lees meer

Stoofschotel van witlof

Niet vegetarisch

Benodigdheden (4 personen) 4 stronken witlof 4 plakken gegrilde beenham 4 … Lees meer

Roerbakspruitjes met noten, tofu en (wilde) rijst

Veganistisch

Benodigdheden (4 personen) 500 gram spruitjes 350 gram tofu 75 gram … Lees meer

Gogumatang

Veganistisch

Goguma mattang of Gogumatang is een Koreaanse zoete snack van … Lees meer

Pulled Porc

Niet vegetarisch

Pulled porc is langzaam gegaard varkensvlees. In dit geval van … Lees meer

Muskaatpompoen & Muskaatcourgettesoep

Veganistisch

Benodigdheden (4 personen) 800 g muskaatpompoen 1 verse muskaatcourgette 2 … Lees meer

Aardperensoep (Topinamboer)

Niet vegetarisch

Benodigdheden (4-6 personen) 4 sjalotjes 2 eetlepels olijfolie 1 teentje … Lees meer

GroeiTuin013 werkt samen 

GroeiTuin013 is een initiatief van Stichting Het Werkt. Maar we doen het natuurlijk niet alleen. Dit prachtige project is mogelijk dankzij de betrokkenheid, steun en inzet van vele mensen, fondsen, organisaties en bedrijven.