Openingstijden

Openingstijden winkel

Onze winkel is momenteel gesloten. Vanaf maandag 3 juni 2024 kun je weer terecht voor verse groenten, kruiden, zaden, bloemen en fruit die geteeld zijn in eigen tuin. Daarnaast bestaat het assortiment ook uit o.a. eigen gemaakte kruidenzout, oliën, boter en andere lekkere streekproducten. Gaandeweg het seizoen wordt ons aanbod steeds diverser. Verder breiden we het assortiment uit met verse eieren en biologisch vlees van Bioboerderij ’t Schop, de ingemaakte jam en chutneys van Wens Natuurlijk en de oesterzwambitterballen van de Zuiderzwam. Onze vrijwilligers geven je graag advies.

De openingstijden van de winkel zijn: maandag, woensdag en vrijdag van 12:00 tot 16:00u. 


Openingstijden tuin

Van november t/m februari is de tuin geopend van maandag t/m donderdag tussen 9.00u en 16.00u.
Van maart t/m oktober is de tuin geopend van maandag t/m vrijdag tussen 9.00u en 17.00u.

Feestdagen

Tijdens feestdagen (Pasen, Koningsdag, Hemelvaartsdag en Pinksteren) zijn we in 2024 gesloten. Ook zijn we rondom de kerstvakantie 2 weken dicht (de precieze data hiervan volgen nog)

Tropenrooster

Bij erg heet weer hanteren we een tropenrooster. Er wordt dan gewerkt vanaf 08:00 tot 14:00u op de tuin.
De openingstijden van de winkel tijdens die dagen zijn nog nader te bepalen. Hou onze site en socials hiervoor in de gaten.

GroeiTuin013 werkt samen 

GroeiTuin013 is een initiatief van Stichting Het Werkt. Maar we doen het natuurlijk niet alleen. Dit prachtige project is mogelijk dankzij de betrokkenheid, steun en inzet van vele mensen, fondsen, organisaties en bedrijven.