ZomerSmaak 2023

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ZomerSmaak 2023

augustus 24, 2023 @ 17:00 - 21:00

Gratis

Genieten van lokaal en lekker bij GroeiTuin013

GroeiTuin013 organiseert deze zomer weer een smaakvolle zomerse lokale streek proeverij/-markt, genaamd ‘ZomerSmaak’. Op donderdag 24 augustus kunnen liefhebbers van 17.00u tot 21.00u op onze locatie aan de Reeshofdijk in Stadsbos013 lekker en lokaal voedsel kopen bij zo’n 20 kramen van streekboeren/-producenten uit de buurt én aanschuiven aan tafels om op ons sfeervolle marktplein de verse aankopen te nuttigen. Proeven en smullen van o.a. ambachtelijk brood, (h)eerlijke koffie, lekkere jam, chutneys, bijzondere thee, bier, pizza, biologische groenten, crêpes, (biologisch) vlees, plukfruit, heerlijke (vegetarische en vegan) maaltijden of hapjes,verse soep en nog veel meer.

Wij willen met deze proeverij GroeiTuin013 en lokale boeren/producenten meer bekendheid geven en meer streekproducenten aan onze organisatie verbinden. En tevens de stadsbewoners direct in contact brengen met lokale boeren/producenten en hun producten. Vers en dichtbij is goed en gezond, en zeker ook lekker én gezellig.

Rondleidingen en Kruidenwandelingen op de tuin

Tijdens ZomerSmaak geven onze vrijwilligers op diverse tijdstippen rondleidingen op de tuin. Op de avond zelf kunt u zich daarvoor aanmelden. Deelname is gratis.

Onder de deskundige begeleiding van Ellen van Geel van Goed in Gezondheid kunt u tijdens ZomerSmaak een kruidenwandeling maken op de tuin. Er zal een groene wereld voor u open gaan!  Voor de kruidenwandeling dient u zich aan te melden. Deelname aan de kruidenwandeling kost € 7,50.
Aanmelden voor de kruidenwandeling om 17.30 uur.
Aanmelden voor de kruidenwandeling om 19.00 uur.

Genieten van sfeervolle akoestische live muziek

Naast gezond en lekker eten kunt u ook genieten van sfeervolle akoestische muziek in de groene huiskamer van Tilburg. Deze ZomerSmaakeditie speelt gitarist en singer-songwriter Nick Pilmeyer alternatieve Nederpop met vlijmscherpe teksten, afgewisseld met covers. Hij heeft een vintage stijl en een nieuwe sound. Eigenzinnig, humoristisch, maatschappijkritisch en sporadisch filosofisch.

Deelnemers ZomerSmaak

Bioboerderij ’t Schop, Brouwerij ’t MAGZuiderZwamGroeiGoed013, Kerkhovense Molen, Schuurbrouwerij de Blauwe Ketel, Crêperie NatuurlijkBroodje Aap & Linke SoepWens Natuurlijk, Isa’s Kruidenboter, limonadesiroop van Frauke Hoogerwaard, Stedenband Tilburg-Matagalpa, Goed in Gezondheid,  imkers Milouschka en Paul, de Groene Chef, Art of Tea, Tinajero’s Venezuelan Cuisine, de kookgroepen van ContourdeTwern ’t Sant, Remake Textiles en meer, Spiralsz, Vergeten Fruit, Tuinplantenhub Tilburg, Het Buurmeisje en TePizza zijn in ieder geval van de partij. En natuurlijk GroeiTuin013.

De ZomerSmaakeditie van 2023 wordt mede mogelijk gemaakt door Het Werkt en GroeiTuin013.

Gegevens

Datum:
augustus 24, 2023
Tijd:
17:00 - 21:00
Kosten:
Gratis

Locatie

GroeiTuin013
Reeshofdijk 30
Tilburg, Noord-Brabant 5044 VB
+ Google Maps

Organisator

Groeituin013
E-mail
info@groeituin013.nl
Bekijk de site van Organisator

GroeiTuin013 werkt samen 

GroeiTuin013 is een initiatief van Stichting Het Werkt. Maar we doen het natuurlijk niet alleen. Dit prachtige project is mogelijk dankzij de betrokkenheid, steun en inzet van vele mensen, fondsen, organisaties en bedrijven.