Vrijwilliger worden

Word vrijwilliger bij GroeiTuin013

Passie voor het buitenleven! Even klaar met de drukte van de stad en op zoek naar een groene, rustige en gezonde plek in Tilburg? Tussen onze planten en kruiden, met je handen in de aarde, kom je heerlijk tot rust. Of geniet je meer van de sociale contacten in onze winkel en wil je zelf geteelde producten verkopen, een activiteit organiseren of voor onze dieren zorgen? Op GroeiTuin013 kom je in aanraking met allerlei mensen die passie hebben voor het buitenleven. En heb je een middagje lekker in de tuin of winkel gewerkt? Dan neem je voor je maaltijd ’s avonds thuis, gratis een portie groenten mee!

Aanmelden

Je kunt je aanmelden als vrijwilliger als je affiniteit hebt met tuinieren en alles wat daarbij komt kijken, minimaal één dagdeel in de week beschikbaar bent, géén extra begeleiding nodig hebt, je afspraken nakomt, zelf je grenzen aan kan geven en voldoende (sociaal) vaardig bent om zelfstandig of gezamenlijk met anderen in de tuin te werken. Mocht je wel extra begeleiding nodig hebben, dan ben je ook van harte welkom. Daar zijn mogelijkheden voor via een Menss-traject of dagbestedingstraject.

Neem voor een kennismakingsgesprek contact op met een van onze coördinatoren:

GroeiTuin013 werkt samen 

GroeiTuin013 is een initiatief van Stichting Het Werkt. Maar we doen het natuurlijk niet alleen. Dit prachtige project is mogelijk dankzij de betrokkenheid, steun en inzet van vele mensen, fondsen, organisaties en bedrijven.