Recepten
Bekijk hier de lekkerste recepten van professionele chefs en heuse hobbykoks.

Pompoen/aardappel puree met spruitjes en geroosterde boerenkool
Veganistisch, Vegetarisch
Ingrediënten voor 4 personen: •500g pompoen•250g aardappel•200g spruitjes•2el maple siroop•25g … Lees meer

Terrine van prei en nori
Vegetarisch
Door Dries Michels van De Graanhandel Benodigdheden (voor 4 personen) … Lees meer

Knolselderij stamppot met roerbak spruitjes
Vegetarisch
Voor 4 personen Ingrediënten BereidingswijzeMaak de knolselderij goed schoon en … Lees meer

Bietencarpaccio met Italiaanse Bruschette
Vegetarisch
Kook samen met het Culiteam van GroeiTuin013 voor een Appel … Lees meer

Koreaanse stoof met Kimchi
Vegetarisch
Kook samen met het Culiteam van GroeiTuin013 voor een Appel … Lees meer

Smashed Greens met tuinbonen, avocado en kikkererwten
Veganistisch
Benodigdheden:Voor dit heerlijke zomerse recept van June – hét toevluchtsoord … Lees meer

Patrycja’s Pad paksoi met rijst
Vegetarisch
Dit keer gaat Judith een kijkje nemen op GroeiTuin013 terwijl … Lees meer

Koreaanse Kimbap zeewierrol met spinazie
Vegetarisch
Door Inja van Inza’s Seoulkitchen Kimbap, wat is dat zal … Lees meer

Witlofsoep van het culiteam
Vegetarisch
Kook samen met het Culiteam van GroeiTuin013 voor een Appel … Lees meer

Skrei met prei, nori, limoen en tijm
Niet vegetarisch
Benodigdheden (4 personen) BereidingswijzeLeg de Skrei op een snijplank en … Lees meer

Amarillo-Pepper-coconut-carrot cake
Vegetarisch
Benodigdheden (12 stukken) Bereidingswijze:Verwarm de oven op 180 graden Celsius. … Lees meer

Tomaat van Groeituin013 met buffel mozzarella met gel van tomaat-aardbei en basiliciumolie
Vegetarisch
Dit is een perfect zomers gerecht en eenvoudig te maken. … Lees meer

Voorgerechtje met koolrabi
Vegetarisch
Bij GIST werken ze graag met verse seizoenproducten en staan … Lees meer