ZomerSmaak

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ZomerSmaak

september 16, 2021 @ 18:00 - 21:00

Genieten van 013 Food proeverijen bij GroeiTuin013

GroeiTuin013 organiseert deze zomer weer, in samenwerking met 013Food, twee smaakvolle zomerse lokale streek proeverij/-markten, genaamd ‘ZomerSmaak’. Op donderdag 15 juli en donderdag 16 september kunnen liefhebbers van 18.00u tot 21.00u op de nieuwe locatie aan de Stadsakker lekker en lokaal voedsel kopen bij zo’n 20 kramen van streekboeren/-producenten uit de buurt én aanschuiven aan lange tafels om op ons sfeervolle marktplein de verse aankopen te nuttigen. Proeven en smullen van o.a. ambachtelijke kaas, wijn, bier, brood, pizza, biologische groenten, ijs, koek, vlees, plukfruit, heerlijke (vegetarische) maaltijden of hapjes en verse soep.

Wij willen met deze avondproeverijen 013Food, GroeiTuin013 en lokale boeren/producenten meer bekendheid geven en meer streekproducenten aan onze organisatie verbinden. En tevens de stadsbewoners direct in contact brengen met lokale boeren/producenten en hun producten. Vers en dichtbij is goed en gezond, en zeker ook lekker én gezellig.

Uiteraard nemen wij de richtlijnen van het RIVM in acht door een gezondheidscheck bij de ingang en bezoekers te wijzen op de afstands- en hygiëneregels.

Genieten van sfeervolle akoestische live muziek

Tijdens het shoppen en proeven kunt u genieten van alle lekkernijen, de mensen die u tegenkomt en van sfeervolle live muziek. Op 15 juli zorgen de dames van de Onze Lieve Vrouwen-kapel voor een vrolijke muzikale noot en op 16 september kunt u genieten van de gezellige muziek van Klezmania; van gipsy, tango’s tot Franse chansons.

Deelnemers ZomerSmaak

Bioboerderij ’t Schop, De Smaak van Hier, Kerkhovense Molen, Brouwerij ’t MAG, Zuiderzwam, GroeiGoed013, Art of Tea, Brouwerij de Blauwe Ketel, Crêperie Natuurlijk, Te Pizza, Wijngaard Dassemus, Vergeten Fruit, Foodatelier, Broodje Aap & Linke Soep, Wens Natuurlijk, 013Food, Green Bag Lady en natuurlijk GroeiTuin013.

Over 013Food

Voeding geven aan duurzaam leven. Onder die noemer draagt 013Food bij aan de verduurzaming van de productie en consumptie van voedsel in Midden Brabant. Dat doet 013Food door het initiëren en stimuleren van lokale, impactvolle foodprojecten. De foodprojecten die 013Food ondersteunt richten zich op duurzame productie, het vergroten van bewustzijn met betrekking tot de waarde van voedsel en het voorkomen van voedselverspilling. Tot de partners van 013Food behoren uiteenlopende food-initiatieven, bedrijven, boeren, restaurants, de gemeente, onderwijsinstellingen, de bibliotheek, stichtingen en andere partijen. Kijk voor meer informatie op http://www.013food.nl/

De ZomerSmaakedities van 2021 worden mede mogelijk gemaakt door Het Werkt, 013Food, Boekenschop en GroeiTuin013.

Gegevens

Datum:
september 16, 2021
Tijd:
18:00 - 21:00

Locatie

ZomerSmaak
Reeshofdijk 30
Tilburg, Noord Brabant 5044 VB

Organisator

Groeituin013
E-mail:
info@groeituin013.nl
Bekijk de site van Organisator

GroeiTuin013 werkt samen 

GroeiTuin013 is een initiatief van Stichting Het Werkt. Maar we doen het natuurlijk niet alleen. Dit prachtige project is mogelijk dankzij de betrokkenheid, steun en inzet van vele mensen, fondsen, organisaties en bedrijven.