ZomerSmaak

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

ZomerSmaak

juli 14 @ 17:00 - 21:00

Genieten van 013 Food proeverijen bij GroeiTuin013

GroeiTuin013 organiseert deze zomer weer een smaakvolle zomerse lokale streek proeverij/-markt, genaamd ‘ZomerSmaak’. Op donderdag 14 juli kunnen liefhebbers van 17.00u tot 21.00u op de nieuwe locatie aan de Stadsakker lekker en lokaal voedsel kopen bij zo’n 20 kramen van streekboeren/-producenten uit de buurt én aanschuiven aan lange tafels om op ons sfeervolle marktplein de verse aankopen te nuttigen. Proeven en smullen van o.a. ambachtelijke kaas, wijn, bier, brood, pizza, biologische groenten, ijs, koek, vlees, plukfruit, heerlijke (vegetarische) maaltijden of hapjes en verse soep.

Wij willen met deze avondproeverijen GroeiTuin013, 013Food en lokale boeren/producenten meer bekendheid geven en meer streekproducenten aan onze organisatie verbinden. En tevens de stadsbewoners direct in contact brengen met lokale boeren/producenten en hun producten. Vers en dichtbij is goed en gezond, en zeker ook lekker én gezellig.

 

Genieten van sfeervolle akoestische live muziek

Tijdens het shoppen en proeven kunt u genieten van alle lekkernijen, de mensen die u tegenkomt en van sfeervolle live muziek.

Deelnemers ZomerSmaak

Afgelopen edities hebben meegedaan: Bioboerderij ’t Schop, De Smaak van Hier, Kerkhovense Molen, Brouwerij ’t MAG, ZuiderZwam, GroeiGoed013, Art of Tea, Brouwerij de Blauwe Ketel, Crêperie Natuurlijk, Te Pizza, Wijngaard Dassemus, Vergeten Fruit, Foodatelier, Broodje Aap & Linke Soep, Wens Natuurlijk, 013Food, De Walhoeve/Goei Eete, De Groene Chef en Stichting Voedspoor. GroeiTuin013 is zelf ook aanwezig met een kraam, samen met het Green Bag Lady-project dat duurzame tasje produceert van gerecyclede stof die wij in onze winkel (gratis) gaan verstrekken.

Over 013Food

Voeding geven aan duurzaam leven. Onder die noemer draagt 013Food bij aan de verduurzaming van de productie en consumptie van voedsel in Midden Brabant. Dat doet 013Food door het initiëren en stimuleren van lokale, impactvolle foodprojecten. De foodprojecten die 013Food ondersteunt richten zich op duurzame productie, het vergroten van bewustzijn met betrekking tot de waarde van voedsel en het voorkomen van voedselverspilling. Tot de partners van 013Food behoren uiteenlopende food-initiatieven, bedrijven, boeren, restaurants, de gemeente, onderwijsinstellingen, de bibliotheek, stichtingen en andere partijen. Kijk voor meer informatie op http://www.013food.nl/

De ZomerSmaakeditie van 2022 worden mede mogelijk gemaakt door Het Werkt en GroeiTuin013.

Gegevens

Datum:
juli 14
Tijd:
17:00 - 21:00

Locatie

GroeiTuin013
Reeshofdijk 30
Tilburg, Noord-Brabant 5044 VB

Organisator

Groeituin013
E-mail:
info@groeituin013.nl
Site:
https://www.groeituin013.nl/

GroeiTuin013 werkt samen 

GroeiTuin013 is een initiatief van Stichting Het Werkt. Maar we doen het natuurlijk niet alleen. Dit prachtige project is mogelijk dankzij de betrokkenheid, steun en inzet van vele mensen, fondsen, organisaties en bedrijven.