Vacature winkel vrijwilliger Groeituin013

Organisatie: GroeiTuin013, Tilburg

Omvang: 10 uur per week

Ingangsdatum: z.s.m.

Contractduur: In overleg

Voor GroeiTuin013 zijn we op zoek naar vrijwilligers voor in de winkel. Mensen die gék zijn op groente en het leuk vinden om in de winkel te werken!

GroeiTuin013 is een kleinschalig stadstuinbouwproject waar o.a. groenten, kleinfruit, bloemen en kruiden worden geteeld en waar veel vrijwilligers en mensen met een indicatie dagbesteding actief zijn. GroeiTuin013 is een initiatief van Stichting Het Werkt en de voortzetting van Stadstuinderij Piushaven.

De winkel opent binnenkort weer en is in het voorjaar, najaar en in de zomer geopend. Vanuit daar verkopen we verschillende groenten, kruiden en bloemen van eigen bodem, vlees van eigen varkens, honing van de imker en de lekkerste producten van partners (zoals scharreleieren, geitenkaas, verse jam, duurzame koffie, natuurproducten en bijzondere pepertjes).

Wat ga je doen?
Je mag achter de kassa staan, klanten helpen, de winkel bijvullen en een praatje maken. Enige kassa-ervaring is fijn! Beschikbaarheid: liefst wekelijks of om de week op woensdag en vrijdag van 11:00 tot 16:00 uur. Het werk zelf is vrijwillig, maar niet vrijblijvend omdat je collega in de winkel op je rekent en je altijd met z’n tweeën staat.

Wat krijg je er voor terug?
Naast een hoop gezelligheid en sociale contacten in dé groene huiskamer van Tilburg, mag je na werktijd ook een portie verse groenten van de dag-oogst mee nemen voor je avondmaaltijd. Lekker en gezond!

Meer informatie

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Mariël Hallie, coördinator via 06 83440345 of mariel@groeituin013.nl

Interesse?

Reageer dan snel en kom eens kennis maken!

GroeiTuin013 werkt samen 

GroeiTuin013 is een initiatief van Stichting Het Werkt. Maar we doen het natuurlijk niet alleen. Dit prachtige project is mogelijk dankzij de betrokkenheid, steun en inzet van vele mensen, fondsen, organisaties en bedrijven.